Een mooie combinatie van werken in de acute zorg binnen én buiten het ziekenhuis. Ga jij deze uitdaging aan?

 

Mooie loopbaankans?

Ben je werkzaam als SEH- óf Ambulanceverpleegkundige en wil jij je kwaliteiten volledig kunnen inzetten binnen de acute zorg? Wij bieden je de kans beide banen te combineren (50/50)! Deze afwisselende duo functie biedt je de mogelijkheid volgens een roulatiesysteem zowel op de Spoedeisende Hulp van het LUMC als bij Regionale Ambulancevoorziening Hollands Midden te werken. Een mooie combinatie van werken in de acute zorg, in- én buiten het ziekenhuis!
Afhankelijk van je achtergrond krijg je eerst aanvullende opleiding van ons aangeboden om zodoende je opgedane kennis en vaardigheden volledig te kunnen benutten.

 

Voorbeelden van concrete taken

Je…

 • zorgt voor eerste opvang en coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem
 • zorgt voor aandacht en service richting patiënten, hun familie en bezoekers
 • zet je in voor zowel spoedeisende als planbare zorg
 • verricht verpleegkundige en medische handelingen volgens het Landelijk Protocol Ambulancezorg
 • geeft aanwijzingen en opdrachten aan de ambulancechauffeur om bij de behandeling te assisteren
 • registreert gegevens over patiënten en behandeling

 

Waar ga je werken?

Je werkt zowel op de ambulance als op de SEH van het LUMC.

Regionale Ambulancevoorziening Hollands Midden

Regio Hollands Midden telt 19 gemeenten met in totaal 770.000 inwoners. De regio bestrijkt de Bollenstreek, Leiden en omstreken, Alphen aan den Rijn en Gouda en omstreken. De RAV Hollands Midden heeft 250 medewerkers in dienst. De 31 ambulances rijden jaarlijks 60.000 ritten. De helft hiervan is spoedvervoer. De sfeer bij ons is vriendelijk en open. De medewerkers zijn ambitieus. Bij RAV Hollands Midden zijn het wagenpark, de materialen waarmee we werken en de opleidingen van hoge kwaliteit.

Spoedeisende Hulp Leids Universitair Medisch Centrum

Het LUMC is een level 1 traumacentrum en biedt 24 uur per dag topklinische acute zorg. De afdeling Spoedeisende Hulp is een dynamische afdeling met een groot team van SEH verpleegkundigen, SEH artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. De SEH is in beweging en zich aan het voorbereiden op de toekomst. Een toekomst waarin – samen met het multidisciplinaire team – verpleegkundigen zich verdiepen en specialiseren.

 

 

Wie zoeken we?

 • Je bent werkzaam op een SEH als verpleegkundige óf werkzaam als Ambulanceverpleegkundige
 • Je hebt een diploma HBO-V of MBO-V/A-verpleegkundige
 • Je hebt een CZO diploma SEH of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een diploma Ambulanceverpleegkundige of je bent bereid deze te behalen
 • Je staat in het BIG-register geregistreerd als verpleegkundige
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

 

Competenties

 • Je bent sociaal sterk en hebt een goed inlevingsvermogen
 • Je bent flexibel en kan goed improviseren
 • Je bent positief ingesteld
 • Je bent stabiel, óók onder hoge druk, en je neemt in iedere situatie heldere besluiten

 

Salaris

De aanstelling vindt plaats volgens de CAO Ambulancezorg. Het salaris bedraagt bij aanstelling in de functie van Ambulanceverpleegkundige maximaal € 3.917,- bruto per maand, schaal 55 bij een 36-urige werkweek, exclusief onregelmatigheidstoeslag.

 

Goede arbeidsvoorwaarden

Wanneer je bij ons in dienst komt, zorgen we goed voor je. Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden, organiseren we meerdere keren per jaar leuke evenementen als BBQ’s, het Sinterklaasfeest en de nieuwjaarsborrel.

 

Verlofaanspraken
De verlofaanspraken waar je recht op hebt, bedragen voor een ambtenaar met een 36-urige baan 172 vakantie-uren per kalenderjaar. Dit zijn 144 wettelijke vakantie-uren en 28 bovenwettelijke vakantie-uren. We kennen ook een PLB (Persoonlijk levensfase budget): dit zijn 35 uren per jaar.

 

Cafetariamodel
Het cafetariamodel biedt de mogelijkheid om, voor zover de bedrijfsvoering het toelaat, een aantal verlofuren, het vakantiegeld of de eindejaarsuitkering fiscaal vriendelijk te laten verrekenen. Het cafetariamodel biedt de volgende mogelijkheden:

 • een fiets met verzekering
 • het kopen of verkopen van vakantie-uren
 • reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • extra vergoeding voor functie gerelateerde studies, vakliteratuur, kosten vakbond of beroepsvereniging

 

Zorgverzekering
Je kunt zelf kiezen bij wie je je zorgverzekering wilt afsluiten. Er is een collectief contract afgesloten met IZA Zorgverzekeraar N.V. Dankzij dit contract krijg je korting op basis- en aanvullende verzekeringen. Ook bij Zorg- en Zekerheid ontvang je een collectiviteitskorting van 10%.

Medewerkers die onder de CAO ambulancezorg vallen ontvangen bovendien een werkgeversbijdrage van€ 172,- bruto per jaar als men een aanvullende verzekering heeft (bedrag is afhankelijk van je salaris). Medewerkers met een salaris tot en met FWG 45 ontvangen € 100,- extra.

 

Pensioenverzekering
RAV Hollands Midden is voor de pensioenverzekering aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Het ABP kent onder meer een uitkering bij geheel of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid en het ouderdomspensioen.

 

Salarisbetaling
Maandelijks wordt het salaris rond de 25e van de maand overgemaakt.

 

Sollicitatietraject

Om te bepalen of jij geschikt bent voor het werken op de ambulance, voeren we onder andere een persoonlijk gesprek en maak je een assessment. Ook rijd je een dienst mee om de sfeer te proeven en het werk van dichtbij mee te maken. Voordat je aangesteld kunt worden moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen en wordt er door de afdeling HR in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen Zorg (WkkgZ) een referentiecheck verricht bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Dit heet vergewisplicht. Er vindt ook een aanstellingskeuring plaats