Op post Leiden werken zo’n 140 medewerkers in de rijdende dienst. Voor deze post is er één vacature voor de functie van;

 

 

Chauffeur Middencomplexe Ambulancezorg (m/v)

32-36 uur per week

 

 

De Chauffeur Middencomplexe Ambulancezorg (ook wel: MCA chauffeur) bestuurt de zorgambulance, is verantwoordelijk voor een comfortabel vervoer van de patiënt en zijn meerijdende mantelzorgers/familieleden en verricht enige assisterende taken voor de MCA Verpleegkundige. De MCA chauffeur beschikt over goede rijvaardigheden, medische basiskennis en sociaal communicatieve vaardigheden.

 

Belangrijkste taken

 • bepaalt de meest geschikte route en zorgt voor veilig, efficiënt en comfortabel vervoer van de patiënt;
 • behandelt de patiënt en de direct betrokkenen met respect
 • draagt zorg voor een effectieve communicatie en interactie met patiënten en andere
 • betrokkenen
 • treedt adequaat op bij incidenten in de zorg en bij incidenten die de veiligheid van patiënten en/of medewerkers betreft
 • controleert en onderhoudt de ambulanceapparatuur en materialen, herstelt kleine defecten en houdt de ambulance schoon

 

Functie-eisen:

 • diploma op MBO niveau 3, bij voorkeur in de gezondheidszorg
 • rijbewijs C of C1
 • uitstekende rijvaardigheid en het met goed gevolg afleggen van een rijvaardigheidsanalyse
 • geldig EHBO- en reanimatiediploma
 • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • actuele geografische en stratenkennis van de regio is een pré

 

De zorgambulancechauffeur kan bij ons doorgroeien naar de functie van ambulancechauffeur (spoed/hoogcomplex). Daarom vragen wij van kandidaten een aantoonbaar MBO-3 werk- en denkniveau.

 

Meer over RAV Hollands Midden

Bij de RAV Hollands Midden werken 250 medewerkers in de rijdende dienst. Daarnaast zijn er zo’n 50 medewerkers die bij de ondersteunende afdelingen werkzaam zijn. Dit gaat bijvoorbeeld om de onderdelen: kwaliteit, medische ondersteuning, roosterplanning, scholing, personeel en organisatie, beleid- en beleidsontwikkeling etc. Zij leveren allemaal een bijdrage aan het verlenen van goede ambulancezorg aan de bewoners van de regio Hollands Midden. Meer informatie over het werken bij RAV Hollands Midden: www.werkenbijravhm.nl.

 

Wij bieden…

De indienstname vindt plaats volgens de CAO Ambulancezorg. De RAV HM wil zich onderscheiden door een goed personeelsbeleid met veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers, opleidingsmogelijkheden en loopbaanontwikkeling.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 1.938,-  en maximaal € 2.882,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Dit is in overeenstemming met functieschaal 35.

Bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden kan het dienstverband van een jaar, bij een positieve beoordeling, worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Een selectiegesprek, meeloopdag, rijvaardigheidstest en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure. Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 26 september 2021. Solliciteren kan via de button onderaan deze vacature.

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniel van Campenhout, locatiehoofd Leiden, 06-8155 4676.

Ja, ik wil deze baan