Bij de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Hollands Midden werken 250 medewerkers in de rijdende dienst vanuit de posten Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Daarnaast zijn er zo’n 30 medewerkers  op de meldkamer en zo’n 20 medewerkers bij de ondersteunende afdelingen werkzaam. Bij de ondersteunende afdelingen  gaat het bijvoorbeeld om de onderdelen: kwaliteit, medische ondersteuning, roosterplanning, scholing, personeel en organisatie, beleid- en beleidsontwikkeling etc. Zij leveren allemaal een bijdrage aan het verlenen van goede ambulancezorg aan de bewoners van de regio Hollands Midden.

 

In verband met pensionering van onze huidige medewerker zijn wij op zoek naar een:

 

Junior Beleidsadviseur Kwaliteit en Veiligheid (m/v)

32 uur per week

 

In deze functie lever je een bijdrage aan de implementatie, borging en toetsing van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid.

 

De belangrijkste taken

Je ondersteunt de projectleider kwaliteit en veiligheid door:

 

 • Het administratief verwerken van meldingen in het kwaliteitssysteem. Vervolgens zet je de afhandeling van deze meldingen in gang en houd je in de gaten dat hierin voortgang blijft zitten;
 • Het verzamelen van alle benodigde informatie t.b.v. meldingen, onderzoeken en klachten.
 • Het schriftelijk afhandelen van klachten, feedbackmeldingen, verzoeken om informatie etc.
 • Het ondersteunen bij het opstellen en aanpassen van kwaliteitsdocumenten, richtlijnen, protocollen en werkinstructies;
 • De vastlegging en het vindbaar maken van deze kwaliteitsdocumenten, richtlijnen etc.
 • Mee te denken over het kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Je draagt er zorg voor dat de doelstellingen uit het jaarplan gehaald worden;
 • Het signaleren van knelpunten en het zoeken naar oplossingen. Je werkt verder mee aan evaluaties als patiënttevredenheidsonderzoeken en interne audits.

 

Functie-eisen

 • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een opleiding op het gebied van kwaliteitsmanagement.
 • Ervaring en affiniteit met kwaliteitssystemen en de manier van denken dat daarachter schuilt
 • Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en digitaal vaardig.
 • Competenties: gestructureerd, zorgvuldig, punctueel en overtuigend en – niet in de laatste plaats – een fijne, open, eerlijke, optimistische collega om mee samen te werken.

 

Voor het vervullen van deze functie wordt een screening door de Nationale Politie uitgevoerd i.v.m. toegang tot meldkamer systemen.


Wat bieden wij

De RAV HM wil zich onderscheiden door een goed personeelsbeleid met veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers, opleidingsmogelijkheden en loopbaanontwikkeling.

 

In eerste instantie wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322, – bruto per maand (FWG 45) bij een werkweek van 36 uur per week.

 

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze afwisselende en uitdagende baan? Stuur je sollicitatie dan vóór 26 januari 2022 via werkenbijravhm.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Hans-Eric van Dragt tel.06-13981464.

Deze functie wordt zowel intern, als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

Ja, ik wil deze baan Informatiepakket aanvragen