Je vaste werkplek heeft veel te bieden en dat wil je graag zo houden, maar zo nu en dan wil je wel eens bij een ander in de keuken kijken? Dat kan bij ons!

 

Je bent van harte welkom om bij ons flexibel te komen werken.

We bieden jou een oproepcontract zonder verdere verplichtingen, maar mét gebruik van onze uitstekende scholingsfaciliteiten.

 

Ben je werkzaam als;

 

Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg (m/v)

Oproepbasis

 

Lees dan vooral verder en ontdek wat de RAV Hollands-Midden (RAVHM) je te bieden heeft.

 

Waar ga je flexibel werken?

Regio Hollands Midden telt 18 gemeenten met in totaal 770.000 inwoners. De regio bestrijkt de Bollenstreek, Leiden en omstreken, Alphen aan den Rijn en Gouda en omstreken. De RAV Hollands Midden heeft 300 medewerkers in dienst. De 31 ambulances rijden jaarlijks 60.000 ritten. De helft hiervan is spoedvervoer. De sfeer bij ons is vriendelijk en open. De medewerkers zijn ambitieus. Bij RAV Hollands Midden zijn het wagenpark, de materialen waarmee we werken en de opleidingen van hoge kwaliteit. Onze ambulancezorg bestaat op dit moment uit reguliere ambulances én medium care ambulances.

 

Meer over RAV Hollands Midden

De RAVHM staat onder andere goed bekend om ons scholingsaanbod, de prettige werksfeer, innovatie, en om de materialen die wij gebruiken. Afgelopen jaar is bijvoorbeeld het gehele wagenpark vervangen met nieuwe Mercedes Sprinters.

 

Andere voordelen?

Als oproepkracht hoor je er wat ons betreft helemaal bij, en dat ga je merken bijvoorbeeld door;

  • je welkom en thuis te voelen bij professionele collega’s op een van onze goed gefaciliteerde posten;
  • uiteraard zorgen wij voor een goed inwerktraject inclusief scholing;
  • je kan gebruik maken van aanvullende bij- en nascholing;
  • een open uitnodiging voor onze refereeravonden, als deelnemer of als spreker;
  • de mogelijkheid om met je flexcontract ook diensten draaien bij onze ketenpartners, denk aan bv. de SEH of IC;
  • een plek voor jou bij feesten en partijen. Heb je kleine kinderen, rijd dan vooral de post niet voorbij tijdens ons sinterklaasfeest!

 

Flexcontract, hoe werkt dat eigenlijk?

De RAVHM heeft een flexibel beleid als het gaat om het uitgeven van een flexcontract. We kunnen (bijna) alle kanten op. De enige voorwaarde is dat je aantoonbaar minimaal 16 uur per week je vak uitoefent (ongeacht bij welke dienst), in verband met bevoegd- en bekwaamheid.

 

Jaarrooster en oproep

Wij werken met een jaarrooster, je kan al ver van te voren aangeven wanneer je wilt werken zodat onze roostermakers je kunnen inplannen. Liever korte termijn plannen, geen probleem we nemen je mee in onze oproepen wanneer dit jou uitkomt.

Ben jij toe aan een beetje verandering in je eigen vakgebied en heb je behoefte om je verder te ontwikkelen als professional in de acute zorg?

 

Interesse?

Solliciteer direct via de button hieronder of bel ons locatiehoofd Daniël van Campenhout (tel. 06-81554676) voor meer informatie. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

 

 

Ja, ik wil deze baan