De Regionale Ambulancevoorziening Hollands Midden is verantwoordelijk voor de Meldkamer Ambulancezorg Hollands-Midden. Binnen de Veiligheidsregio Hollands Midden wordt nauw samengewerkt tussen de drie hulpverleningskolommen. De meldkamers van politie, brandweer en ambulance vormen daarom samen de Gemeenschappelijke Meldkamer  (GMK ).  De GMK  is gevestigd in gebouw De Yp in Den Haag, waar ook de meldkamer van de Veiligheidsregio Haaglanden is gevestigd.

 

De centralisten van de GMK  dragen 24/7 zorg voor een snelle en adequate hulpverlening bij noodgevallen en leveren zo een bijdrage aan de veiligheid. Zij bedienen de regio Hollands Midden, het gebied tussen de 4 grootste steden van het land. Dit gebied telt 25 gemeenten met in totaal 770.000 inwoners. De GMK is verantwoordelijk voor de uitvraag en afhandeling van 112 meldingen en voor de aansturing van eenheden op straat. Daarnaast ondersteunt de GMK de hulpdiensten bij grootschalig optreden bij rampen en ook bij grote evenementen. Tot slot coördineert de meldkamer ambulancezorg en planbaar (niet-spoedeisend) ambulancevervoer.

 

Voor de meldkamer ambulancezorg zijn wij op zoek naar:

 

Verpleegkundig Centralisten (36 uur)

 

De functie

Als verpleegkundig centralist ben je verantwoordelijk voor het uitvragen van 112-meldingen en voor het geven van instructies aan de beller in nood. De triage wordt uitgevoerd aan de hand van het uitvraagprotocol AMPDS ( ProQA). De informatie die jij verzamelt vormt de basis voor de inzet van ambulances. Naast het afhandelen van 112-meldingen beantwoord je vragen van ketenpartners en ambulancehulpverleners. Daarnaast kun je worden ingezet voor het alarmeren van andere hulpverlenende instanties en verricht je werkzaamheden ten behoeve van tijdelijke verbindingscentra bij calamiteiten en bijzondere evenementen.

 

Het profiel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die voldoen aan de volgende eisen:

  • Opleiding Verpleegkundige A/B, HBO-V of MBO-V en een geldige BIG-registratie
  • Bij voorkeur aangevuld met de opleiding Verpleegkundig Centralist (SOSA/AMBAC)
  • Inzicht in de werkprocessen van de hulpverleningsdiensten
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Stressbestendig, servicegericht en accuraat
  • Aantoonbaar goede typevaardigheid

 

Wij bieden

Een uitdagende functie, gewaardeerd conform de CAO Ambulancezorg. De ambulancesector kent een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw bij het ABP en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Salaris

De aanstelling vindt plaats volgens de CAO Ambulancezorg. Het salaris bedraagt bij aanstelling in de functie van verpleegkundig centralist maximaal 3774 bruto per maand, FWG schaal 50, bij een 36-urige werkweek.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  de Locatiehoofden  Xander Kluts, telefoonnummer 06-30806741 dan wel Ron Langenberg 06 48607082. Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan een sollicitatiebrief met een uitgebreide CV en motivatie naar RAV Hollands Midden t.a.v. de afdeling HR RAV HM, Postbus 121, 2300 AC Leiden of (bij voorkeur) via e-mail hrservicepunt@ravhm.nl

 

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit  van de selectieprocedure. Tevens kan een assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure.