Dag en nacht, waken we over de gezondheid van iedereen in de regio Hollands Midden. Voor de post Leiden en de post Alphen aan den Rijn zijn er een vacatures voor de functie van

 

Ambulanceverpleegkundige

Voor 32-36 uur per week

 

Uiteraard ben je een meer dan goede verpleegkundige – doortastend, empathisch en met een scherpe klinische blik. In de stad en in het buitengebied kom je een enorm brede variatie tegen aan patiënten en de situaties waarin zij zich bevinden. Dat is zeer boeiend en tegelijkertijd vraagt dat ook veel. Samen met steeds een andere ambulancechauffeur lever je de best mogelijke zorg en vorm je het ambulanceteam. Je werkt volgens een rooster gedurende alle dagen van de week in dag-, avond- en nachtdiensten.

 

Concrete taken zijn: 

  • het verrichten van verpleegkundige- en medische handelingen volgens het Landelijk Protocol Ambulancezorg;
  • je zorgt ervoor dat dat de apparatuur en medicijnen in de ambulance gebruiksklaar aanwezig zijn;
  • het geven van aanwijzingen en opdrachten aan de ambulancechauffeur om goed te kunnen assisteren bij de behandeling
  • registreren van gegevens over patiënten en behandeling.

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt een diploma Ambulanceverpleegkundige of je bent bereid deze opleiding te volgen. Daartoe dien je te beschikken over een diploma HBO-V of MBO-V/A-verpleegkundige
    een CZO-diploma IC, SEH, Anesthesie of CC;
  • Je staat als verpleegkundige geregistreerd in het BIG-register;
  • bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Competenties voor deze functie zijn: sociaal sterk, stabiel, flexibel, improvisatietalent en in staat om onder hoge druk en in iedere situatie, heldere besluiten te nemen.

 

Meer over RAV Hollands Midden

Bij de RAV Hollands Midden werken 250 medewerkers in de rijdende dienst. We werken vanuit drie opkomstlocaties, te weten in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Daarnaast zijn er zo’n 50 medewerkers die bij de ondersteunende afdelingen werkzaam zijn. Dit gaat bijvoorbeeld om de onderdelen: kwaliteit, medische ondersteuning, roosterplanning, scholing, personeel en organisatie, beleid- en beleidsontwikkeling etc. Zij leveren allemaal een bijdrage aan het verlenen van goede ambulancezorg aan de bewoners van de regio Hollands Midden. Meer informatie over het werken bij RAV Hollands Midden.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden zal de arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd worden voortgezet. Ben je een gediplomeerde Ambulanceverpleegkundige dan gaan we je na een korte proeftijd een vaste arbeidsovereenkomst aanbieden. Voor onze sector geldt de CAO Ambulancezorg. Er vindt zoveel mogelijk aansluiting plaats bij de cao-ziekenhuizen. De functie is ingepast in FWG schaal 60 en bedraagt maximaal € 4.798, – bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniel van Campenhout, locatiehoofd Leiden, 06-8155 4676.

 

 

Wij ontvangen je sollicitatiebrief graag!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe werkomgeving, interessant werk, een leuke werkgever en goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief met motivatie en C.V.

 

 

Ja, ik wil deze baan Informatiepakket aanvragen